Знайти послугу
онлайн-хімчистка

Шановні клієнти!

Якщо у вашому місті немає приймального пункту хімчистки Perfetto, а Ви бажаєте скористатись нашими послугами– телефонуйте за номером 067 215 03 88 або залиште заявку і ми обов’язково Вам перетелефонуємо.

ОСОБИСТИЙ ТЕХНОЛОГ
ОСОБИСТИЙ ТЕХНОЛОГ
Знижка на чистку ковдр

Знижка на чистку ковдр

У серпні -30% на чистку ковдр, пледів та покривал.

Ковдри – важливий елемент домашнього текстилю і невід’ємна частина нашого комфортного сну.
Оскільки ці вироби безпосередньо пов’язані із нашою гігієною, то їх варто регулярно чистити, аби зберігати свіжість, чистоту і м’якість тканини. Особливої уваги вимагають дитячі ковдри та коли вдома є домашні улюбленці.

Через делікатність матеріалів та великі розміри ковдри потребують особливого догляду, якого складно досягти у домашніх умовах. Розводи після прання, неповне видалення бруду, збиття наповнювача, втрата кольору, деформація чи усадка – ось неповний перелік вад, які можна отримати після неправильного догляду.

У хімчистці ковдра чиститься із застосуванням спеціальних пляморозчинних засобів, у делікатних програмах аквачистки для шовку, шерсті та інших волокон, сушиться у спеціальних барабанах та прасується. І ще – калібр обладнання, який дозволяє вільно випрати і висушити ковдри усіх розмірів.

Шукайте найближчий приймальний пункт хімчистки на https://perfetto.ua/contacts.

акція триває з 1 до 31 серпня 2024 року.
деталі акції у менеджерів.

ТОП послуг
Чистка текстильних виробів
Чистка, відновлення та фарбування шкіряного одягу
Ремонт взуття
контакти
Головний офіс
Приймальні пункти